Bahan-bahan
Cara-cara masak spageti
- 1/4 cawan teh kicap lemak manis
- 150 gram spageti (direbus dan ditoskan)
- 3 sudu besar minyak zaitun atau jagung
- 2 sudu besar minyak bijan
- 4 helai daun bawang yang dimayangkan
- Bawang goreng (hiasan)
- Sedikit Udang sederhan dan Brokoli (direbus)
Cara-cara masak spageti
- Masukkan kesemua kicap lemak manis, minyak bijan dan minyak jagung/zaitun ke dalam satu mangkuk besar. Kacau sehingga sebati
- Rasa dan tambah bahan jika perlu
- Tuangkan mangkuk besar tadi ke atas spageti yang panas.
- Taburkan bawang goreng, daun bawang, brokoli dan udang rebus (optional) ke dalam spageti
- Sudah sedia untuk dimakan bersama secawan kopi O.
0 Komentar untuk "Resepi Spageti kicap manis"